Auto polieren Antwerpen

Heeft uw autolak oppervlakkige krassen, matte vlekken of vuil- en vetplekken? Schakel Car Beauty Center in, dat als gespecialiseerd bedrijf in het reinigen en opfrissen van auto’s met auto polieren in Antwerpen uw wagen een nieuwe en glanzende uitstraling geeft. Onze gemotiveerde medewerkers beschikken over de expertise, ervaring en materialen om uw personenauto of bedrijfswagen machinaal te polijsten, waarbij lichte krassen, ingewerkte vogeluitwerpselen en waskrassen ofwel swirls verdwijnen. Kies voor auto polieren in Antwerpen en neem contact met ons op, zodat wij vandaag nog een afspraak voor u kunnen inplannen. 

Auto polieren Antwerpen

Oppervlakkige lakbeschadigingen en swirls weggenomen

U kunt bij Car Beauty Center uw auto polieren in Antwerpen en omgeving. Bij het polieren gaan we als eerst te werk met een polierpasta met een kleine korrel. Deze kleine korrel zorgt ervoor dat de oppervlakkige schade, gemaakt door bijvoorbeeld wassen of kleine gebruikssporen, verdwijnt. Vervolgens bewerken wij het oppervlak nogmaals met een tweede polierpasta die de oneffenheden opvult en een glas toevoegt. Bij auto polieren in Antwerpen is het mogelijk dit vele keren te herhalen zonder dat uw lak kleur en kwaliteit verliest. Dat is waar het polieren zich onderscheid van het veel gebruikte schuren.

Waarom kiezen voor auto polieren in Antwerpen?

  • Lichte krasschade en swirls worden ongedaan gemaakt
  • Roestvorming aan de carrosserie wordt tegengegaan
  • De lak van uw wagen behoudt langer zijn glans
  • Hoogwaardige waxlaag geeft een diepe glans en beschermt tegen invloeden van buitenaf

Auto polieren in Antwerpen combineren met simoniseren

Het kan zijn, dat het koetswerk erg verweerd is. Dan wordt een extra behandeling met het gepatenteerde schuurmateriaal Abralon uitgevoerd voor een perfect resultaat. Combineer auto polieren in Antwerpen met auto simoniseren met hoogwaardige wax, voor een diepe glans en extra bescherming. Car Beauty Center levert tevens hoogkwalitatieve diensten als interieurreiniging en ontgeurenlakverzegeling en interieurverzegelingreinigen extreme vervuiling en reinigen op locatie.

Zoef weg met een auto die blinkt als een spiegel. Neem contact op met uw vragen, voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een gratis prijsofferte. U kunt ons bellen (03 369 59 59), e-mailen (info@carbeautycenter.be) of gebruikmaken van het contactformulier

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons