Auto polieren

Ook al probeert u uw auto zo goed mogelijk te onderhouden, na verloop van tijd begint u doffe plekken, oppervlakkige krassen, vet. vuil, hologrammen en swirls ofwel waskrassen op het koetswerk te zien. Beschadigingen, die u zelf niet kunt verwijderen. Car Beauty Center kan op professionele en voordelige wijze uw auto polieren. Een vakkundige polierbehandeling biedt de perfecte oplossing voor talloze kleine lakbeschadigingen. Met een beschermende waxlaag, glanst uw personenauto of bedrijfswagen weer als voorheen. Neem nu contact op met de specialisten van Car Beauty Center en plan vandaag nog een afspraak in.

Auto polieren

Oppervlakkige lakbeschadigingen en swirls weggenomen

Bij industrieel auto polieren worden zeer dunne laagjes lak weggenomen. Het merendeel van de krasjes bevindt zich in de blanke laklaag. De minimale lakverwijdering is bijzonder effectief. De gemotiveerde medewerkers van Car Beauty Center zorgen er met een nauwkeurige, excentrische polierbehandeling voor, dat de oppervlakkige lakbeschadigingen en swirls worden verwijderd. Tevens wordt er voorkomen dat de carrosserie vroegtijdig begint te roesten. Als het koetswerk erg verweerd is, volgt een extra behandeling met het unieke schuurmateriaal Abralon.

Profiteer van de vele voordelen van auto polieren

  • Lichte krasschade en swirls worden ongedaan gemaakt
  • De lak van uw wagen behoudt langer zijn glans
  • Hoogwaardige waxlaag geeft een diepe glans en beschermt tegen invloeden van buitenaf
  • Roestvorming aan de carrosserie wordt tegengegaan

Auto polieren doet u bij Car Beauty Center

Car Beauty Center is gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen (reconditioneren) van auto’s van particulieren en bedrijven, van het interieur tot het koetswerk. Naast auto polieren kunnen wij u van dienst zijn met interieurreiniging/ontgeurenlakverzegeling/interieurverzegelingreinigen extreme vervuiling en reinigen op locatie.

Wenst u dat uw auto glanst en eruit ziet als op de dag, dat u deze kocht? Laat uw auto polieren en waxen door de vakmensen van Car Beauty Center. Bel (03 369 59 59), e-mail (info@carbeautycenter.be) of vul het online contactformulier in voor meer informatie, advies, een gratis prijsofferte of het direct maken van een afspraak.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons