Auto simoniseren Antwerpen: blinkend als nooit tevoren

Laat lichte krasjes wegnemen en een glanslaag op de lak van uw wagen aanbrengen met auto simoniseren in Antwerpen. Car Beauty Center is uw professionele partner bij het met hoogwaardige wax behandelen van uw personenauto of bedrijfswagen. De waxlaag zorgt voor een diepe glans en een extra schittering van het koetswerk en biedt extra bescherming tegen regen, hagel, steenslag en strooizout. Na het  simoniseren blinkt uw auto als nooit tevoren en er hecht minder vuil, vet en vliegjes aan de laklaag. Ervaar het zelf en neem contact op met Car Beauty Center voor vakkundig simoniseren. Wij plannen vandaag nog een afspraak voor u in!

Auto simoniseren Antwerpen

Hoogwaardige, glanzende waxlaag die bescherming biedt

Vóór het simoniseren wordt uw wagen gewassen, om krassen te voorkomen. Na de reiniging van het lakwerk worden met een hoogwaardige wax lichte krasjes, vegen en matte plekken verwijderd. Uw auto krijgt een ꞌnieuwe huidꞌ en glanst u tegemoet. Bij wat diepere krassen, ingewerkte vogeluitwerpselen of swirls wordt het beste resultaat bereikt in combinatie met auto polieren.

Bij auto simoniseren in Antwerpen kunt u rekenen op:

  • Verwijderen van lichte krasjes, vegen en doffe plekken
  • Een schitterende, diepe glans van uw auto die langer behouden blijft
  • Hoogwaardige waxbehandeling met bescherming tegen weersinvloeden en strooizout
  • Vuil en vet hechten minder snel aan de lak

Maak een afspraak om uw auto te simoniseren

Geef uw wagen de glans die het verdient en laat uw auto simoniseren in Antwerpen door onze gemotiveerde en ervaren medewerkers. Car Beauty Center is u tevens van dienst met auto poliereninterieurreiniging en ontgeurenlakverzegeling en interieurverzegelingreinigen extreme vervuiling en reinigen op locatie.

Heeft u interesse, wilt u advies, een gratis prijsofferte of direct een afspraak maken voor auto simoniseren in Antwerpen? Bel (03 369 59 59), e-mail (info@carbeautycenter.nl) of gebruik het contactformulier op onze website.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons