Laat uw auto simoniseren met glanzend eindresultaat

Wilt u uw auto opfrissen, meer glans geven en lichte krasjes wegnemen? Laat uw auto simoniseren door de specialisten van Car Beauty Center. Simoniseren is de ideale oplossing om de carrosserie van uw personenauto of bedrijfswagen weer te laten glanzen. Bij auto simoniseren wordt de laklaag gevoed met een hoogwaardige wax, die het koetswerk een diepe glans geeft en extra bescherming biedt tegen uv straling, zure regen en strooizout. Neem contact met ons op en plan vandaag nog een afspraak in.

Auto simoniseren

Simoniseren combineren met auto polieren

Het werkwoord ꞌsimoniserenꞌ is afgeleid van de merknaam ꞌSimonizꞌ, een product dat in de jaren 70 en 80 effectief werkte bij het opfrissen van de carrosserie. Auto simoniseren is een lichte vorm van lakcorrectie, waarbij met een hoogwaardige wax vegen, doffe plekken en lichte krasjes worden verwijderd. Bij diepere krassen, hologrammen en swirls ofwel waskrassen is het verstandig om uw auto tevens te polieren.

Geniet van de vele voordelen van auto simoniseren

  • Verwijderen van lichte krasjes, vegen en doffe plekken
  • Uw auto krijgt een schitterende, diepe glans die langer behouden blijft
  • Behandeling met hoogwaardige wax die beschermt tegen weersinvloeden en strooizout
  • Vuil en vet hechten minder snel aan de lak

Auto simoniseren ter verfraaiing en bescherming

Car Beauty Center onderscheidt zich met zijn expertise, persoonlijke dienstverlening, hoogstaande kwaliteit, professionaliteit en reiniging op maat. Onze gemotiveerde en ervaren medewerkers kunnen uw privé of zakelijke auto simoniseren en polieren en zijn ook gespecialiseerd in interieurreiniging en ontgeurenlakverzegeling en interieurverzegelingreinigen extreme vervuiling en reinigen op locatie.

Laat uw auto weer blinken en kies ook voor Car Beauty Center. Maak direct een afspraak of bel (03 369 59 59), e-mail (info@carbeautycenter.be) of neem online contact op met uw vragen, adviesverzoek of aanvraag voor een prijsofferte.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons