Interieurreiniging / ontgeuren

Geplaatst op

Is het interieur van uw wagen dringend toe aan een grondige opfrisbeurt? Dankzij een industriële stoomreiniging verwijderen wij allerhande vlekken uit de binnenbekleding. Een vervuild interieur kan eveneens gepaard gaan met een vervelende geurhinder. Geen nood, dankzij een ozonbehandeling zullen alle slechte geuren verwijderd worden.

Uw auto gaat af en toe naar de garage voor technisch onderhoud, maar industrieel reinigen moet ook gebeuren. Heeft u zelf geen tijd of zin in dat karwei of heeft u het materiaal niet voor een professionele autoreiniging? Autopoetsbedrijf Car Beauty Center is gespecialiseerd in het reconditioneren (reinigen en opfrissen) van wagens. Wij doen met oog voor detail en met vakmanschap.

Een stoomreiniging van het interieur omvat o.a.:

  • Handwas van het koetswerk, de velgen, de banden en de wielkasten
  • Afstomen en opfrissen van het motorcompartiment
  • Wassen van de sluitkanten
  • Ontvetten en opfrissen van het dashbord, de middenconsole en de deurpanelen
  • Dieptereiniging/stoomreiniging van de dakhemel, de autozetels, de tapijten, de vloerbekleding en de kofferruimte
  • Ontvetten van de ruiten (binnen en buitenzijde)

Een vervuild interieur gaat vaak gepaard met een vervelende geurhinder. Geen nood, dankzij een professionele ozonbehandeling ruikt uw wagen opnieuw neutraal.

Ozon, ook wel ‘superzuurstof’ genaamd, beschikt over de unieke eigenschap om slechte geuren en bacteriën op te nemen waarna het zichzelf vernietigd. Car Beauty Center investeert reeds vele jaren in deze technologie. Dankzij gesofisticeerde ozonapparatuur kunnen wij uw wagen succesvol ontdoen van allerhande hinderlijke geuren.

Car Beauty Center

Veldkant 8
2550 Kontich

Tel03 369 59 59

Mailinfo@carbeautycenter.be

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

Liever op een ander moment?
Neem contact met ons op
voor een afspraak.

×