Lakverzegeling / interieurverzegeling

Geplaatst op

Autolak heeft heel wat natuurlijke vijanden. Denken we maar aan vogelpoep, dode vliegjes, luchtvervuiling, zure regen, … Al deze boosdoeners werken in op het koetswerk. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt.

Een wagen is een kostbaar goed voor zowel particulieren als bedrijven. De waarde van uw wagenpark kan u optimaliseren door de voertuigen te laten behandelen door een gespecialiseerd bedrijf zoals Car Beauty Center. Door het koetswerk en het interieur te voorzien van een extra bescherming, maximaliseert u de latere doorverkoopwaarde.

Lakverzegeling Waxoyl

De laklaag van uw auto krijgt dankzij Waxoyl een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Dankzij deze bescherming is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, strooizout en dierlijke uitwerpselen.

Waxoyl bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken en de poriën afsluiten waardoor vervuiling niet kan inwerken.

De lakverzegeling van Waxoyl garandeert dat het exterieur van uw wagen zijn diepe glans behoudt. U geniet immers van een fabrieksgarantie van 24 maanden bij een gebruikte wagen (wagen ouder dan 3 maanden) of 36 maanden in geval van een nieuwe wagen (< 3 maanden).

Interieurverzegeling U.P.T.

Vloeistoffen en allerhande vervuiling kunnen diep in de bekleding van uw wagen doordringen en vervelende vlekken veroorzaken. Dankzij een U.P.T. verzegeling worden de textielvezels ingekapseld waardoor vuil en vocht niet verder kunnen inwerken.

Voordelen van een interieurverzegeling:

  • Vlekken zijn eenvoudig met water te verwijderen
  • Hondenharen laten gemakkelijk los
  • Het interieur blijft langer showroomfris
  • Geen verkleuring door zonlicht

Car Beauty Center

Veldkant 8
2550 Kontich

Tel03 369 59 59

Mailinfo@carbeautycenter.be

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

Liever op een ander moment?
Neem contact met ons op
voor een afspraak.

×