Professionele en betaalbare mobiele carwash in Antwerpen

Uw wagen verdient de beste zorg. Heeft u geen zin of tijd om uw auto te wassen? Of beschikt u niet over de kennis, materialen en schoonmaakproducten om uw wagenpark grondig te reinigen? Maak gebruik van de mobiele carwash in Antwerpen. De specialisten van Car Beauty Center komen op afspraak bij u langs voor een reiniging op locatie van alle soorten voertuigen. Van personenauto’s, vrachtwagens, leaseauto’s en bestelbusjes tot limousines, caravans, kampers en mobilhomes. Wij laten uw auto weer blinken. Ervaar het zelf en plan direct een afspraak in voor een professionele carwash op locatie.

Mobiele Carwash Antwerpen

Autoreiniging op locatie van allerlei soorten voertuigen

Car Beauty Center is gespecialiseerd en ervaren in het reconditioneren (reinigen en opfrissen) van allerhande wagens. Wij helpen particulieren die behoefte hebben aan een grondige opfrisbeurt van hun auto, een tweedehandsauto hebben aangekocht met een vervuild in- en exterieur of hun wagen willen verkopen en een showroomlook willen. Firmawagens en bedrijfsvoertuigen worden door onze mobiele carwash in Antwerpen van vlekken en vuil ontdaan met een industriële stoomreiniging en ontgeurd met een ozonbehandeling. Verhuur- en leasemaatschappijen kunnen op onze diensten rekenen met het reconditioneren van het interieur en het koetswerk van het wagenpark.

Mobiele carwash in Antwerpen voor vele doelgroepen

Invoerders en concessiehouders benutten onze mobiele diensten voor reiniging van occasie- en nieuwe voertuigen, demo- en vervangwagens, showroomwagens en wagens voor beurzen, events, fotoshoots en dealerlanceringen. Een verzorgd wagenpark is het visitekaartje van uw onderneming. Het is reden dat fleetmanagers en wagenparkbeheerders veelvuldig gebruikmaken van onze mobiele carwash in Antwerpen, om de gebruikte auto’s in een nette en ordentelijke staat te kunnen aanbieden. De ervaren werknemers van Car Beauty Center staan tevens carrosseriebedrijven bij die door een overvolle planning of onderbezetting een helpende hand op autoschoonmaakgebied nodig hebben.

Neem contact op voor een carwash op locatie

De mobiele carwash in Antwerpen is in te roepen voor interieurreiniging en ontgeuren, het reinigen van extreme vervuiling, het polieren en simoniseren van uw wagen en lak- en interieurverzegeling. Als u gespecialiseerd reinigingswerk heeft, maken wij snel een afspraak in ons atelier voor een carwash op maat. Kunt u uw wagen niet missen? U kunt voor slechts € 35 per dag een vervangwagen huren. Wilt u meer informatie, advies, een vrijblijvende gratis prijsofferte of een afspraak maken voor een mobiele carwash? Bel (03 369 59 59), e-mail (info@carbeautycenter.be) of verzend het ingevulde contactformulier.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons