Mobiele carwash laat uw auto of wagenpark weer glanzen

Wilt u uw nieuwe of tweedehandsauto laten blinken? Schakel de specialisten in van Car Beauty Center voor een professionele autoreiniging op locatie. Onze mobiele carwash komt bij u thuis, op kantoor, op uw bedrijfslocatie of bij uw evenement voor een grondige schoonmaak van uw auto of wagenpark. Onze verplaatsbare units zijn volledig ingericht en beschikken over elektriciteit en water. Uw auto wordt gewassen en gereinigd terwijl u wacht! Wees zuinig met uw tijd en plan vandaag nog een afspraak in voor een carwash op locatie, waarna u de show steelt met uw glanzende en schone wagens.

Mobiele Carwash

Volledig ingerichte mobiele unit met elektriciteit en water

Car Beauty Center verzorgt een deskundige autoreiniging voor particulieren en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen (reconditioneren) van auto’s, busjes, vrachtwagens, caravans en campers, van het interieur tot het koetswerk. Wij komen met onze mobiele carwash op het gewenste tijdstip bij u langs voor het realiseren van een blinkende occasie, leasevoertuig of splinternieuwe auto. Wij zijn uw partner bij het klaarstomen van nieuwe of tweedehandsauto’s voor de verkoop. Onze diensten zijn op maat van uw specifieke wensen en eisen. Heeft u gespecialiseerd reinigingswerk? Dan maakt Car Beauty Center een afspraak met u in het eigen atelier.

Mobiele carwash komt naar u toe voor een reiniging op maat

Met de mobiele carwash van Car Beauty Center wordt u volledig ontzorgd. U spaart tijd en geld uit. Ritjes naar de wasstraat behoren tot het verleden. Wij komen naar u toe! Onze ervaren specialisten werken met professioneel materiaal en producten. Wij verzorgen een interieurreiniging met een industriële stoomreiniging en ontgeuren uw auto met een ozonbehandeling. Wij reinigen extreme vervuiling aan de binnen- en buitenkant. Van schimmel, dierenharen of ongedierte in het interieur tot verf, teer, kalk, roest of cement op het koetswerk. Oppervlakkige krassen, vlekken, vet en vuil worden verwijderd met het polieren van uw auto. Laat het koetswerk schitteren door simoniseren met een beschermende waxlaag. U kunt ons ook inschakelen voor lak- en interieurverzegeling.

Maak een afspraak voor een carwash op locatie

Kies voor het gemak, de flexibiliteit en de professionele kwaliteit van de mobiele carwash van Car Beauty Center. Van een basisreiniging met interieur stofzuigen, dashboard afnemen, ramen reinigen en autowassen tot een uitgebreide carwash op maat. Bel (03 369 59 59), e-mail (info@carbeautycenter.be) of gebruik het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons