Voertuigen en bussen laten ontsmetten bij virussen

Ter voorkoming van de insleep van virussen, bacteriën en schimmels, is het van groot belang om uw voertuig een desinfecterende behandeling te geven. Ter bestrijding van virussen is het noodzakelijk om voertuigen, transportwagens en bussen te reinigen en ontsmetten. Vergaande hygiënemaatregelen zijn vandaag de dag vanwege snelle verspreiding van virussen belangrijker dan ooit. Laat al uw voertuigen en bussen ontsmetten. Neem direct contact op met Car Beauty Center voor een professionele reiniging inclusief desinfecterende behandeling tegen virussen, bacteriën en schimmels. Onze gecertificeerde medewerkers beschikken over de expertise, ervaring, apparatuur en specifieke ontsmettingsproducten om u van dienst te zijn. Wij plannen vandaag nog een afspraak voor u in.

Voertuigen ontsmetten

Grondig reinigen en desinfecteren van uw voertuigen

De wereld wordt de laatste jaren regelmatig geconfronteerd met de snelle verspreiding van (nieuwe) virussen. Zet hygiëne op nummer 1 in de strijd tegen een verdergaande besmetting. Adequate maatregelen zijn dan nodig. Laat Car Beauty Center uw voertuigen of bussen grondig reinigen en een desinfecterende behandeling geven om de virusverspreiding in te dijken. Wij verzorgen op afspraak een desinfecterende behandeling van uw voertuig na een virus of ziektemomenten.

Reinigen van vervuiling door virussen, bacteriën en schimmels

Car Beauty Center is onder meer gespecialiseerd in het reinigen van extreme vervuiling door ziekte, virussen, bacteriën en schimmels in voertuigen. Wij beschikken over krachtige en veilige ontsmettingsmiddelen met een uitstekende werking, Wilt u uw voertuig(en) een desinfecterende behandeling geven na virus of ziektemomenten? Wij reinigen op locatie. Plan meteen een afspraak in.

Maak een afspraak voor ontsmetting van uw voertuigen

Beperk de risico’s op verspreiding van virussen en de bijkomende gezondheidsproblemen. Schakel Car Beauty Center in voor een desinfecterende behandeling van uw privé of zakelijke voertuig, transportwagen of bus. Wij gaan geen enkele vervuiling uit de weg. Wij zijn u ook van dienst met interieurreiniging/ontgeurenpolieren/simoniseren en lakverzorging/interieurverzegeling. Bel (03 369 59 59), e-mail (info@carbeautycenter.nl) of gebruik het contactformulier op onze website. Onze specialisten komen direct in actie.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons