Skip to main content

Fleet management

Je auto’s als visitekaartje van je bedrijf

Als fleet manager of wagenparkbeheerder is het belangrijk om te waken over de staat van je wagens. Leasemaatschappijen worden immers alsmaar strenger wanneer je een leasewagen weer inlevert. Maar ook wanneer bedrijfsvoertuigen intern doorgegeven worden, wil je dat de nieuwe medewerkers in een proper exemplaar kunnen stappen.

Een slim beheerd en goed onderhoud wagenpark is het visitekaartje van je bedrijf, en Car Beauty Center kan je hierbij helpen. Van een periodieke reiniging tot het herstellen van de lak en het verwijderen van vuil en vieze geurtjes in het interieur. Samen gaan we op zoek naar een reinigingsoplossing op maat van jouw bedrijf.

Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Meer van onze specialiteiten

Reiniging op locatie

Met onze mobiele units reinigen we auto’s op locatie voor garages, leasemaatschappijen en bedrijven met wagenparken.

Evenementen

Mobiele autoreiniging voor evenementen, inclusief voorziening van water, elektriciteit en apparatuur, voor een glanzende presentatie.

Garages – Showroom

Garage ondersteuning met professionele autoreiniging en aanvullende diensten zoals pre-delivery inspectie en transportontvangst.

Carroseriediensten

Tijdelijke aanvulling van je team met gespecialiseerde vakmensen voor vlekkeloze lakreiniging, zodat je klanten tevreden blijven.