Skip to main content

Ook voor particulieren

Omdat iedereen een kraaknette auto verdient

Het is niet omdat we bij Car Beauty Center voornamelijk voor garages, bedrijven en leasemaatschappijen werken, dat we andere chauffeurs in de kou laten staan. Integendeel. Ook particuliere klanten zijn van harte welkom in ons atelier in Kontich.

Heeft jouw auto een grondige opknapbeurt nodig voor je hem te koop zet op een tweedehandssite? Moet je oldtimer blinken als nieuw voor de trouw van een van je kinderen? Of wil je eindelijk verlost raken van die hardnekkige vlekken of die vervelende geur? Neem dan snel contact met ons op, en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons

Interieur

Laat je auto van binnen stralen met onze interieur reinigingsservice. Van stoffen en bekleding tot dashboard en ramen, we verwijderen vuil en geurtjes grondig voor een frisse en comfortabele rijervaring.

Exterieur

Geef je auto de glans die hij verdient met onze exterieur reinigingsservice. We reinigen en beschermen de lak, verwijderen vuil en vlekken van de carrosserie en zorgen voor een indrukwekkende buitenkant die opvalt.

Speciaal

Voor die extra speciale behandeling bieden we gespecialiseerde reinigingsdiensten aan, zoals lakherstel, reinigen van extreme vervuiling, en detailing om je auto tot in de kleinste details te laten schitteren.

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*