Skip to main content

Polieren en Simoniseren

Het geheim van een stralende auto

Na een paar jaar blinkt je auto toch net dat tikkeltje minder dan wanneer je hem kocht, ook al komt hij net van de carwash. Zou je je auto weer graag die glans en uitstraling van vroeger geven? Wel dat kan, door hem te polieren en simoniseren.

Polieren, wat is dat?

Polieren is een intensieve behandeling die gericht is op het herstellen van de lak van je auto, zodat lichte krassen volledig verdwijnen. Bij het polieren wordt een polijstmiddel gebruikt om de bovenste laag van de lak te egaliseren en kleine oneffenheden, zoals lichte krassen, swirls en oxidatie, te verwijderen.

En simoniseren?

Bij het simoniseren wordt een beschermende laag aangebracht op de lak van je auto. Deze waxlaag zorgt voor een diepe glans en beschermt je lak tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vuil, invloed van weer, vervuiling op de baan en andere vormen van schade.

Contacteer ons

Hoe gaat Car Beauty Center te werk?

We beginnen met het polieren, waarbij we geavanceerde polijstmiddelen en machines gebruiken om de lak van je auto te egaliseren. Daarna komt het simoniseren: eerst gaan we de lak grondig reinigen, om vuil en stof te verwijderen, en vervolgens brengen we een extra beschermende (wax)laag aan. Na deze professionele behandeling ziet je auto er weer uit als nieuw.

Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Meer van onze specialiteiten

Ontgeuren

Last van ongewenste geurtjes? Wij zorgen ervoor dat hij bijna net zo goed ruikt als toen hij net uit de showroom kwam.

Stoomreiniging

Kan jouw auto een grondige opfrisbeurt gebruiken? Maak gebruik van onze geavanceerde methode!

Extreme Vervuiling

Is je auto besmeurd door verf, kalk, teer, vliegroest, cementresten, …? Dan is Car Beauty Center jouw redding!

Interieurherstelling

Gaatjes of scheurtjes in de lederen zetels of deurbekleding ? Een lederen stuur en versnellingspook die te lijden hebben gehad?