Skip to main content

Car Beauty Center

Op maat van jouw bedrijf

Als garagist, fleetmanager of autoverhuurbedrijf heb je dag in dag uit te maken met auto’s die van eigenaar veranderen. Om een professionele indruk te maken op klanten of (nieuwe) werknemers is het essentieel om auto’s aan te bieden die er picobello uitzien. Maar daar kruipt tijd in, veel tijd. Tijd die je als bedrijf vaak niet hebt, of veel liever besteedt aan je core business.

Bovendien is het geen sinecure om een auto waar jaren mee gereden is of die weken op een boot heeft gestaan grondig schoon te krijgen. Hardnekkig vuil en doordringende geurtjes krijg je enkel weg met de juiste tools en de juiste expertise. En dat is precies waar Car Beauty Center je mee kan helpen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in autoreiniging op de teller zijn wij de geknipte partner om je deze taak uit handen te nemen. Dag in dag uit ondersteunt ons team van gedreven medewerkers bedrijven bij het onderhoud en de reiniging van hun wagenpark. Het resultaat? Tal van tevreden klanten, waar ook jij binnenkort bij kan horen …

Contacteer ons

Business Solutions

Evenementen

Mobiele autoreiniging voor evenementen, inclusief voorziening van water, elektriciteit en apparatuur, voor een glanzende presentatie.

Reiniging op locatie

Met onze mobiele units reinigen we auto’s op locatie voor garages, leasemaatschappijen en bedrijven met wagenparken.

Carroseriediensten

Tijdelijke aanvulling van je team met gespecialiseerde vakmensen voor vlekkeloze lakreiniging, zodat je klanten tevreden blijven.

Verhuur- en leasemaatschappijen

Gespecialiseerde reconditionering voor een frisse en schone wagenervaring. Mobiele units voor gemakkelijke service op locatie!

Garages - Showroom

Garage ondersteuning met professionele autoreiniging en aanvullende diensten zoals pre-delivery inspectie en transportontvangst.

Firma- en bedrijfsvoertuigen

Een frisse start voor bedrijfsvoertuigen met industriële stoomreiniging en ozonbehandeling.

Fleet management

Ondersteuning voor fleet managers en wagenparkbeheerders met maatwerk reinigingsoplossingen.

Interieur

Laat je auto van binnen stralen met onze interieur reinigingsservice. Van stoffen en bekleding tot dashboard en ramen, we verwijderen vuil en geurtjes grondig voor een frisse en comfortabele rijervaring.

Exterieur

Geef je auto de glans die hij verdient met onze exterieur reinigingsservice. We reinigen en beschermen de lak, verwijderen vuil en vlekken van de carrosserie en zorgen voor een indrukwekkende buitenkant die opvalt.

Speciaal

Voor die extra speciale behandeling bieden we gespecialiseerde reinigingsdiensten aan, zoals lakherstel, reinigen van extreme vervuiling, en detailing om je auto tot in de kleinste details te laten schitteren.

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*