Skip to main content

Garages – Showroom

Al je showroomauto’s in perfecte staat

De auto’s in je garage of concessie zijn je visitekaartje. Of het nu gaat om nieuwe of tweedehands modellen, voor een vlotte verkoop is het essentieel dat ze staan te blinken in je showroom. Soms zal een flinke poetsbeurt daarvoor volstaan, maar soms is er meer nodig. Bij wagens die wekenlang weer en wind hebben getrotseerd tijdens hun transport naar België bijvoorbeeld. Of bij auto’s die verwaarloosd zijn door hun vorige eigenaar.

Op zo’n moment ben je blij dat je een beroep kan doen op Car Beauty Center, dé specialist in professionele autoreiniging voor garages. Onze ervaren mensen werken met de nieuwste technieken en producten om alle soorten vuil en vlekken te verwijderen en zo voertuigen af te leveren die zich in een perfecte staat bevinden.

Maar dat is niet het enige waarmee we jouw garage van dienst kunnen zijn. Wij bieden ook ondersteuning bij verschillende diensten, zoals de pre-delivery inspection, bezoek aan de autokeuring en het aannemen van wagens van transport. Terwijl jouw medewerkers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, zorgen wij voor flexibiliteit, gemoedsrust en … tevreden klanten.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Meer van onze specialiteiten

Reiniging op locatie

Met onze mobiele units reinigen we auto’s op locatie voor garages, leasemaatschappijen en bedrijven met wagenparken.

Carroseriediensten

Tijdelijke aanvulling van je team met gespecialiseerde vakmensen voor vlekkeloze lakreiniging, zodat je klanten tevreden blijven.

Evenementen

Mobiele autoreiniging voor evenementen, inclusief voorziening van water, elektriciteit en apparatuur, voor een glanzende presentatie.

Fleet management

Ondersteuning voor fleet managers en wagenparkbeheerders met maatwerk reinigingsoplossingen.