Skip to main content

Firma- en bedrijfsvoertuigen

Propere auto’s, tevreden werknemers

Met de huidige schaarste op de arbeidsmarkt doe je er alles aan om goede krachten aan boord te krijgen (of te houden), en een van de populairste manieren is een firmawagen of bedrijfsvoertuig. Wanneer zo’n auto bij een pensioen of promotie wordt doorgegeven aan een nieuwe werknemer, wil je als bedrijf geen slechte beurt maken met een auto die onfris ruikt of er belabberd uitziet.

En daar weet Car Beauty Center wel raad mee. Met onze industriële stoomreiniging verwijderen we alle vlekken uit je autozetels, vloer, dakhemel en kofferruimte. Terwijl we met onze gespecialiseerde ozonbehandeling vervelende geurtjes doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het resultaat? Een firmawagen die er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook ruikt als nieuw. En nog veel belangrijker, een tevreden werknemer!

Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Meer van onze specialiteiten

Reiniging op locatie

Met onze mobiele units reinigen we auto’s op locatie voor garages, leasemaatschappijen en bedrijven met wagenparken.

Evenementen

Mobiele autoreiniging voor evenementen, inclusief voorziening van water, elektriciteit en apparatuur, voor een glanzende presentatie.

Garages – Showroom

Garage ondersteuning met professionele autoreiniging en aanvullende diensten zoals pre-delivery inspectie en transportontvangst.

Fleet management

Ondersteuning voor fleet managers en wagenparkbeheerders met maatwerk reinigingsoplossingen.