Skip to main content

Ontgeuren met ozonbehandeling

Zo fris als nieuw

Een professionele interieurreiniging van je (tweedehands)wagen zorgt voor een snellere verkoop en een betere verkoopprijs. Maar als je echt indruk wil maken op potentiële klanten, zal je ook de geur moeten aanpakken. Want een kerstboompje met dennengeur aan de achteruitkijkspiegel kan dan wel tijdelijk voor een frisse wind zorgen, voor echt vervelende, hardnekkige geurtjes ga je toch zwaardere middelen moeten bovenhalen.

Met gespecialiseerde ontgeuringstechnieken zorgt Car Beauty Center ervoor dat je auto er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook bijna net zo goed ruikt als toen hij net uit de showroom kwam. Dankzij onze revolutionaire ozonbehandeling, een unieke technologie op basis van zogenaamde ‘superzuurstof’, verdwijnen nare geurtjes – tabak, honden, noem maar op – als sneeuw voor de zon.

Ook mensen met klachten aan de luchtwegen hebben hier trouwens baat bij. Ozon is immers een natuurlijke luchtzuiveraar en heeft een steriliserende werking, zodat we met een ozonbehandeling ook alle bacteriën, virussen, schimmels en pollen uit de lucht halen.

Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je nood aan iets zeer specifiek?

Contacteer ons en dan bekijken we het samen!

Contacteer ons

Meer van onze specialiteiten

Stoomreiniging

Kan jouw auto een grondige opfrisbeurt gebruiken? Maak gebruik van onze geavanceerde methode!

Polieren & Simoniseren

Na een paar jaar blinkt je auto toch net dat tikkeltje minder. Laten we de glans en uitstraling van vroeger teruggeven!

Extreme Vervuiling

Is je auto besmeurd door verf, kalk, teer, vliegroest, cementresten, …? Dan is Car Beauty Center jouw redding!

Interieurherstelling

Gaatjes of scheurtjes in de lederen zetels of deurbekleding ? Een lederen stuur en versnellingspook die te lijden hebben gehad?