Skip to main content

Het wassen van een bedrijfswagen

Wil je graag meerdere nieuwe voertuigen klaarmaken voor gebruik, of wil je jouw bedrijfswagens allemaal grondig laten reinigen? Dan is het een mogelijkheid om je auto’s te laten wassen op de locatie naar keuze, met onze mobiele units komen wij naar je toe. Hierdoor houd je tijd over voor belangrijkere zaken, terwijl wij zorg dragen voor je auto.

Je bedrijfswagen op locatie laten wassen, is de ideale oplossing voor garages, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark. Ons professionele team staat klaar voor je bedrijf, dus contacteer ons vandaag nog om een afspraak in te plannen.

Ook bestelwagens, vrachtwagens en suvs

Naast auto’s zorgen wij ook voor de reiniging van SUVs, bestelwagens, vrachtwagens en meer. Zijn je voertuigen aan een grondige reiniging toe? Lees dan zeker verder!

Wij wassen je bedrijfswagen op locatie

Geen tijd in je agenda over om met alle bedrijfswagens naar de car cleaning te gaan? Geen zorgen, wij komen naar je toe met onze mobiele units. Zo houd je tijd over voor belangrijkere taken, terwijl wij je auto reinigen.

Ons professionele team geeft al je bedrijfswagens een grondige poetsbeurt, of het nu gaat om vijf of vijftig wagens. Dé ideale oplossing voor garages, leasebedrijven, of bedrijven met een wagenpark.

Bedrijfswagen laten wassen prijzen

De totaalprijs is afhankelijk van het aantal auto’s dat je laat reinigen. Via ons formulier neem je gemakkelijk contact op, en plan je een afspraak in. Tarieven op aanvraag.

Ik heb interesse!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*