Skip to main content

Truck cleaning op jouw locatie of de site van jouw bedrijf

Vrachtwagen interieur en exterieur reinigen

Onder het interieur van de vrachtwagen verstaan we enerzijds de cabin, waar je als chauffeur toch een groot deel van je tijd doorbrengt. Daarnaast is het ook voor vrachtwagens met bijvoorbeeld koelruimtes erg belangrijk om deze proper te houden en regelmatig grondig te reinigen. Zo vermijd je dat deze een bron worden van bacteriën. Bij Car beauty Center reinigen we deze steeds volgens de juiste regels en gezondheidsvoorschriften.

Het exterieur van je truck reinigen is daarnaast natuurlijk ook belangrijk. Ook hier gaan wij , zoals steeds, te werk met onze professionele tools en methoden.

Truck cleaning prijzen

De prijs van truck cleaning hangt af van verschillende zaken. Gaat het om één truck of een hele vloot? Worden deze met een vaste regelmaat gereinigd? Om wat voor type trucks gaat het? Gebeurt de reiniging op locatie? Allemaal zaken die de prijs beïnvloeden.

Prijzen zijn steeds op aanvraag. Samen kijken we naar de grootte van de klus en wij bezorgen jou een prijsvoorstel op maat. Meer informatie kan je verkrijgen door het formulier hieronder in te vullen.

Ik heb interesse!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*