Skip to main content

Wat is auto ontgeuren?

Soms krijg je onaangename geuren niet weg met een gewone reiniging. Zolang alle geurmoleculen (bv van dierlijke geuren, rook, gemorste melk …) niet volledig zijn afgebroken zal de auto blijven stinken.

We raden aan de wagen steeds industrieel te laten reinigen. Dit doen we door middel van het ontgeuren van de airco en verwarmings- en verluchtingskanalen. Nadien kan de auto worden behandeld met ozonbehandeling.

Waarom auto ontgeuren?

Een auto die niet fris ruikt, is geen aangename plek om te vertoeven. Denk maar aan een auto waar vaak een hond in vervoerd wordt. Vaak zit de geur diep in de stoffering van je zetels en krijg je ze ook met een grondige interieurreiniging niet weg.

Met onze behandeling worden onaangename geuren weggewerkt. Geurtjes zoals hondengeur, sigarettenrook of brandlucht kunnen verwijderd worden, zodat jij opnieuw in een fris ruikende auto kan rijden.

Prijzen auto ontgeuren

We werken op maat en bepalen samen met jou de ideale behandeling voor jouw auto. De prijzen voor het ontgeuren van jouw auto starten al vanaf €110 zonder interieurreiniging.

Ik heb interesse!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*