Autozetels reinigen

Uw autozetels hebben te lijden onder het dagelijks gebruik. De bekleding kan om vele redenen vervuild raken. Bijvoorbeeld als u met vuile werkkledij in de auto zit. Als u regelmatig de hond in de wagen meeneemt. Of als u eet en drinkt achter het stuur, met gemorste koffievlekken of aangekoekte, vette etensresten tot gevolg.

De specialisten van Car Beauty Center halen met een professionele dieptereiniging/stoomreiniging alle hardnekkige vlekken uit uw autozetels. Uw leren bekleding of stoffen bekleding ruikt hierna weer fris en krijgt weer glans. Ervaar het zelf en neem contact op voor het maken van een afspraak voor autozetels reinigen.

Autozetels reinigen

Autozetels schoon en fris met dieptereiniging/stoomreiniging

Zijn uw autozetels dringend aan een grondige opfrisbeurt toe? Het geeft onvoldoende resultaat om uw autostoelen alleen met stofzuigen en water en zeep schoon te maken. Car Beauty Center zorgt er met een effectieve dieptereiniging/stoomreiniging voor dat uw autozetels op zorgvuldige en deskundige wijze vrij van vet, vuil en vlekken worden. Ook het dakhemel, tapijt, vloerbekleding en kofferruimte kan industrieel worden gereinigd. Met autozetels reinigen wordt voorkomen dat de overtrek of zitting door de vervuiling helemaal moet worden vervangen. Onze specialisten weten raad met het reinigen van leren autobekleding en stoffen autobekleding. Wij gebruiken hiervoor de beste schoonmaakmiddelen en schoonmaakmethode.

Uw autozetels reinigen met innovatieve ozonbehandeling

  • Verwijderen van lichte krasjes,
    vegen en doffe plekken
  • Hoogwaardige waxbehandeling met bescherming tegen weersinvloeden en strooizout
  • Hoogwaardige waxbehandeling met bescherming tegen weersinvloeden en strooizout
  • Vuil en vet hechten minder snel aan de lak

Propere autozetels na een behandeling bij Car Beauty Center

Ingedroogd transpiratievocht, verf, braaksel, urine, bloed. Car Beauty Center laat met autozetels reinigen elke vervuiling verdwijnen. Bij de vakkundige dieptereiniging wordt onder hoge druk een reinigings- en desinfectievloeistof in en op de bekleding gespoten. Hierdoor laat zowel de oppervlakkige als diepe vervuiling los. Dankzij onze ozonbehandeling worden ook alle vervelende, penetrante geurtjes verwijderd. Deze ꞌsuperzuurstofꞌ heeft de bijzondere eigenschap om slechte geuren en bacteriën op te nemen en te vernietigen. Uw wagen ruikt na deze innovatieve behandeling weer neutraal.

Het reinigen van extreme vervuiling als specialiteit

Heeft u vieze autozetels? Het is het eerste dat u ziet als u of uw passagiers instappen. Een optimaal verzorgde auto is een blikvanger en draagt bij aan de waarde van uw voertuig. Met autozetels reinigen verdwijnen hardnekkige vlekken en hinderlijke geuren uit uw leren bekleding of stoffen bekleding. Ook uit de lastigste hoekjes. Wij reinigen tevens extreme vervuiling, zoals schimmels, ongedierte, olie, teer, kalk, vervuiling door ziekte, cementresten en roet- en rookschade. Onze medewerkers hebben meer dan 15 jaar ervaring in het industrieel reinigen van allerhande voertuigen. U krijgt een behandeling op maat.

Maak een afspraak voor het reinigen van uw autozetels

Autopoetsbedrijf Car Beauty Center is gespecialiseerd in het reconditioneren (reinigen en opfrissen) van wagens. U wilt uw stoelen na het autozetels reinigen natuurlijk in goede staat houden. Met een U.P.T. interieurverzegeling worden de textielvezels ingekapseld, waardoor vuil en vocht niet diep in de bekleding kunnen trekken. Dankzij de verzegeling zijn vlekken eenvoudig met water te verwijderen en laten hondenharen gemakkelijk los. Daarnaast blijft uw interieur langer showroomfris en treedt er geen verkleuring door zonlicht op.

Plan vandaag nog een afspraak voor autozetels reinigen in.

  • Bereikbaar op telefoonnummer (03 369 59 59)
  • Of plan een afspraak via email Mail ons